Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
Uitnodiging VIP Festival

Uitnodiging VIP Festival

23-10-2024
UITNODIGING: voor alle leerkrachten en medewerkers van de basisscholen in de Haarlemmermeer!

Het VIP Festival

Graag nodigen wij alle leerkrachten en medewerkers van de basisscholen in de Haarlemmermeer van harte uit voor het VIP Festival op 23 oktober. In bovenstaande flyer lees je alle informatie. Ben jij erbij? Meld je dan aan door op de button hieronder te klikken!

Het belooft een fantastische middag te worden met onder andere een spetterende openingsdans door leerlingen, sprekers als Peter Heerschop en Sofie van de Waart én we gaan samen zingen als één groot koor onder leiding van de mannen van het Pop-up Choir. Zorg dat je stembanden opgewarmd zijn! Nieuwsgierig wie dit koor gaan leiden?
à Bekijk  dan  deze video !

We hopen natuurlijk dat jij en je collega’s er ook bij zijn, meld je nu aan!

Meld je hier aan voor ons VIP Festival

 

Parels van Passend Onderwijs

Met het VIP Festival willen wij jullie bedanken voor je onvoorwaardelijke inzet voor het bieden van passend onderwijs voor alle leerlingen. Die inzet verdient wat ons betreft een podium. Daarom introduceren we Parels van Passend Onderwijs: passend onderwijs initiatieven van en door collega’s die oog hebben voor elke leerling.

Klik op de button hieronder en nomineer jouw collega. Tijdens het VIP Festival zal een selectie van deze parels met jullie gedeeld worden om alle collega’s te inspireren.

Nomineer hier een Parel van Passend Onderwijs 

 

Graag tot 23 oktober bij het VIP Festival!

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer